FishMagnet-2  FishMagnet-2  FishMagnet-2

Välkommen till den Officiella hemsidan FishMagnet-2

 

«FishMagnet-2» är det elektrikst agnet, som är fiskares alternativ för en biologisk fiskmat, t. ex. brödet, gröten,  degen och så vidare. Men det elektriskt agnet är mer praktiskt, låter begränsa fisketförberedelsetid och ger möjligheten att ägna tid åt direkt fångst. Det är viktigt också att eliminera en risk av att ”överföd” en fisk, som är ofta med användning av fiskmat. Slutligen är det mer fördelaktig ekonomiskt att använda «multipel» elektriskt agnet eftersom ska det arbeta mer ett år med en varsam exploatering. 

Det apparatsmål är attrahera fisken i fångstområde från den andra delen av bassängen, och fångstresultatet hänger på alla faktorer, som fiske hänger på i varje tid och plats: ett redskap, ett bete, fiskares enfarenhet, en tyr och så vidare. Så förstorar användning av apparaten fiskares tur chanser när finns der inga fisken i platsen av fiske med forbestånd av fångstprocess intrigen.

«FishMagnet-2» passar för vinter och sommer fiske på fadd och salt vatten. Det finns ackumulatoren med en stor antal av snabbladdningcykel i  produktpaketet. Det är tillgänglight att använda helt laddat ackumulatoren till 120 timmar av konstant arbeten, och ni behöver bara på mindre än en timme att ladda det.

 

 

 

English    Deutsch    Français    Español    Italian    Finnish    Russian    Turkish    Polski

FishMagnet-2 electronic fish bait

Utvalda produkter